Arancinello maken (sinaasappellikeur)

Naast het succes van de workshop Limoncello maken, nu ook het zusje Arancinello op de kaart :).

Nadat ik deze variant had geproefd was het WOUW effect er weer.

Allememachies wat is deze lekker. Een likeur gemaakt van sinaasappelschillen, Hier kun je op een koude avond heerlijk mee wegdromen,. Je waant je spontaan in het Middelands zeegebied.

Nieuwschierig?? Schrijf je in voor de workshop Arancinello maken. Uiteraard gaan we hem ijskoud proeven en je maakt een basis om uiteindelijk 500 ml limoncello mee te maken voor thuis. Jij trakteert je vrienden en familie op iets heel origineels en lekkers.

Tijdsduur: 2 uur

Datum:

  • zaterdag 23 november van 14:00 tot 16:00 uur (VOL)
  • maandag 13 januari 2020 van 14:00 tot 16:00 uur
  • dinsdag 4 februari 2020 van 14:00 tot 16:00 uur
  • woensdag 11 maart van 14:00 tot 16:00 uur
  • donderdag 16 april van 14:00 tot 16:00 uur
  • donderdag 23 april van 14:00 tot 16:00 uur
  • vrijdag 8 mei van 14:00 tot 16:00 uur.
  • zaterdag 13 juni van 14:00 tot 16:00 uur
  • zondag 12 juli van 14:00 tot 16:00 uur

Prijs: 27,50 inclusief hapjes en drankjes

Wil je met een eigen groepje dit heerlijke drankje komen maken en proeven, dan kan dat natuurlijk ook. Minimaal 4 en maximaal 14 personen. Stuur even een mailtje naar bijonsdelft@gmail.com of neem even contact op met Mira 0657203159.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *