Beschilder je eigen bloempot.

Schilder een kunstwerk voor jezelf, of als origineel persoonlijk cadeau.

Schilderen is heerlijk ontspannend. Tijdens deze workshop van 2,5 uur, beschilder je je eigen bloempot. Er zijn diverse voorbeelden aanwezig, maar misschien heb je zelf wel een idee hoe je de pot wilt beschilderen.

De verf die we gebruiken droogt snel en de bloempot kan makkelijk het hele jaar door buiten staan. Als je de pot liever binnen wilt gebruiken kan dat uiteraard ook.

Je gaat met een pronkstuk voor in je tuin of voor in je woonkamer naar huis. Natuurlijk is dit ook een geweldig persoonlijk cadeau om weg te geven aan je moeder of beste vriendin.

Datum: Vrijdag 21 februari 2020 van 10:00 tot 12:30 uur.

Wil je je opgeven met een eigen groepje? Helemaal leuk. Het kan met minimaal 4 en maximaal 13 personen.

Heb je interesse stuur even een mailtje naar bijonsdelft@gmail.com of geef mij even een belletje. 0657203159.

Prijs: 29,50 inclusief materiaal, hapje en drankjes.

Wil je de workshop combineren met een lunch, dan is dit ook zeker mogelijk. Je komt gewoon 1 uur eerder, of blijft 1 uur langer (afhankelijk van de aanvang van de workshop) en ik zorg dat er een heerlijke lunch met verse hapjes klaarstaat. Incl drankjes voor slechts 15 euro pp.

 

 

Eén gedachte over “Beschilder je eigen bloempot.”

 1. Mijn zussen en ik wilden mijn moeder 83-ste verjaardag vieren door iets samen te doen. Aangezien mijn moeder van planten houdt leek ons deze workshop daar bijzonder geschikt voor.
  Gisteren werden we bijzonder enthousiast ontvangen door Mira, de gastvrouw, in haar eigen (geweldige)woning met openslaande deuren naar de (kruiden) tuin. Midden in de kamer staat een hele grote tafel waar we met z’n zessen zo’n 2,5 uur naar hartenlust onze eigen bloempot mochten beschilderen en/of beplakken. Als je zelf niet weet hoe of wat, dan heeft Mira allerlei voorbeelden ter beschikking.
  We vonden allemaal heel erg leuk om te doen en waren ook super geconcentreerd bezig. De twee deelnemende mannen heb ik zelfs niet gehoord.
  Mira had voor ons een clafoutis (met peren) gebakken en voorzag ons ook van koude en warme zelfgemaakte drankjes. We mochten ook haar arancello proeven (limoncello maar dan van sinaasappelen).
  Ik heb er een nieuwe hobby bij !
  Al met al was het een zeer geslaagde creatieve middag in gezellige familiesfeer.
  Dank je wel Mira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *