Detox

Detoxen? Gedurende 9 dagen verlies je gewicht, ontgift je je lever en reinig je je lichaam van binnen. Doe je mee?

Toen ik van een goede vriendin haar verhaal hoorde over een Detox programma, dacht ik in 1e instantie aan een week lang water en sapjes drinken. Uit haar verhaal maakte ik op dat het haar uitstekend was bevallen en dat ze gedurende 9 dagen amper een hongergevoel heeft gehad. Ook had ze meer energie, was 4 kilo kwijt en waren haar darmen weer rustig. Zij heeft mij overtuigd en samen met Mich heb ik ondertussen ook dit detox programma ervaren.

Brandnetelthee. Gemaakt van verse of gedroogde brandnetel. Bevat geen cafeïne, is vochtafdrijvend, helpt bij afvallen en verbeterd de huid.
Een heerlijke juice gemaakt van cranberry’s, water, limoen en honing. Echt super lekker en gezond. Deze mag je de hele dag drinken.

Het programma en de recepten zijn van een erkende osteopaat.  Ben je nieuwsgierig of wil je dit ook graag ervaren, vrijdag 24 januari deel ik mijn ervaring en de recepten graag met jou tijdens een detox lunch.

Ik laat je wat gerechten en sapjes proeven die je tijdens deze 9 dagen mag nuttigen.

Wil jij:

  • Afvallen
  • Meer energie
  • Rustige darmen
  • Een gezonde en stralende huid
  • Je lever ontgiften …

Kom dan naar deze middag. Misschien word jij net zo enthousiast als ik en ga jij ook het detox programma volgen. Ik zorg dat het voor je klaar ligt.

Om alvast 1 recept te verklappen die we ook gaan proeven:

Gekaramelliseerde Appelringen
Ingrediënten
Sap van 1 citroen (in tweeën delen)
3 rode appels
1 cup Medjooldadels, zonder pit
2.5 cm van een vanillestokje (indien gewenst)
½ cup water
Mogelijke toppings
1 cup frambozen
¼ cup rozijnen
¼ cup gedroogde moerbeien
¼ cup kokossnippers
2 eetlepels rauwe honing

Datum: Vrijdag 24 januari van 12:00 tot 14:00 uur.

Prijs: 29,50 inclusief hapjes en drankjes welke zijn klaargemaakt volgens de detox recepten. Je krijgt meteen een goede indruk wat je zoal gewoon mag eten en drinken. Ook krijg je een boodschappenlijstje mee. Wel zo handig 🙂

Geef je op door een mailtje te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of neem even contact op met Mira Roosenburg 0657203159.

Je kan ook met je eigen groepje komen. Minimaal 4 en max 14 personen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *