Japanse sushi maken

Leer sushi maken van een sushi chef met 10 jaar ervaring!

Ook de inside out roll zit in het programma 😉
Heb je altijd al in huiselijke kring sushi willen serveren maar nooit geweten hoe dit eigenlijk in zijn werk gaat? Leer de kunst van het sushi maken van Christiaan, die 10 jaar ervaring in de vingers heeft. Deze ervaring heeft hij opgedaan in restaurants gelegen in Den Haag, Amsterdam, Breda, Leiden en Gouda.
Chris heeft ook een eigen sushi site. Hierop kan je alles wat je geleerd hebt uitvoerig teruglezen.

De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi, waaronder maki, nigiri en de inside out roll.

Het leren van sushi maken onder het genot van een drankje, waar we de basis onder de loep nemen van de ingrediënten tot het daadwerkelijk rollen en snijden van de sushi.
Waar komt de sushi vandaan? Japan? Niet helemaal, maar de sushi heeft wel uiteindelijk zijn oorsprong daar gevonden. Leer leuke feitjes over sushi hoe de Oosterse sushi van toen tot de Westerse sushi van vandaag zijn weg heeft gevonden.
Het perfect ontvellen van de zalm en het snijden op zich is al een workshop apart 🙂

We gaan ze proeven en neem een bakje mee. Er blijft vast nog wat van jouw kunstwerkjes over om mee naar huis te nemen.

Uiteraard eten we de sushi op zijn Japans met stokjes. Dit leren we je eventueel ook. Voor de rest is het veel oefenen.
We leren je 3 verschillende technieken. Ook worden de smaakmakers uitvoerig behandeld en geproefd.

Enthousiast geworden?

Datum:

  • zaterdag 18 januari 2020 van 12:00 tot 14:30 uur (Nog 9 plekken van de 15)
  • zaterdag 15 februari 2020 van 12:00 tot 14:30 uur (Nog 8 plekken van de 15)

Of prik met je eigen groepje een datum en laat het me weten. Minimaal 10 en maximaal 15 personen. (Alleen in het weekend mogelijk)

Prijs: 37,50 euro inclusief drankjes

Duur: 2,5 uur

Wij zijn er klaar voor 🙂 Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of neem even contact op met Mira Roosenburg: 06-57203159. Ook beantwoord ik graag eventuele vragen.

Ebi Shrimp

10 gedachten over “Japanse sushi maken”

  1. Het was erg leuk. Vanmiddag gelijk de basis ingrediënten gekocht om het thuis ook te gaan doen. En op mijn verlanglijstje staat een rijstkoker.

  2. Super leuke sushi workshop gevolgd. Alles werd netjes, gezellig en to the point uitgelegd. Daarnaast was het heerlijk 😉

  3. Net een workshop sushi maken gehad, onwijs gezellig en veel geleerd
    Zo onwijs ontvangen en een super gastvrije dame Mira top locatie en heerlijk alles opgegeten 👍

  4. Sushi workshop gevolgd vanmiddag & het was echt super leuk. Fijn ontvangst en super verzorging door Mira & leuke les/uitleg van Christiaan. Allemaal verse producten. Hele huiselijke sfeer. Kortom top!

  5. Wij hebben met een vrijgezellenfeest de sushiworkshop gevolgd. Wat een prachtige locatie! We werden zeer hartelijk ontvangen en er hing een ontspannen sfeer. De uitleg was duidelijk. Na het maken van 5 soorten sushi was er ruimte voor het maken van nog meer sushi met de ingrediënten die nog over waren. We hebben ons zeer welkom gevoeld!

  6. Het was een zeer geslaagde workshop!
    We kregen goede uitleg van Cristiaan!
    De sushi’s waren verrukkelijk!
    Thanxs!! 😃😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *