Koerdisch koken met Nasrin en Peman

Dolmades en andere heerlijke verse Koerdische gerechten maken en proeven 🙂

Toen ik limoenen ging kopen bij een winkeltje in de Hoven in Delft genaamd : “De smaak van het Oosten”, raakte ik aan de praat met Nasrin uit Koerdistan. We spraken over koken en zij liet mij wat lekkere dingetjes proeven.  Het smaakte echt super goed en van het 1 kwam het ander. Ik mocht een dagje meehelpen in haar winkel die ze samen met haar man runt. Zij vertelde mij dat koken haar hobby is en dat ze niks liever wil dan een restaurant beginnen.

Allemaal verse ingrediënten en door het zelf te doen leer je het het best.
Dolmas met gevulde Turkse spinazie, uien, paprika en pepers.

Toen ik haar vroeg om een keer een workshop Koerdisch koken BijonsDelft te geven reageerde ze meteen enthousiast. Mich en ik werden uitgenodigd en zondag 8 december 2019 was het zo ver. Nasrin en haar dochter Peman liet ons zien hoe ze de gerechten bereiden en we hebben heerlijk staan koken.

Het resultaat was verbluffend.

Wil jij dit ook ervaren? Dat kan.. 🙂 Zou super leuk zijn als jullie ook aanschuiven.

Datum: Zaterdag 8 februari van 15:00 tot 19:00 uur.

Prijs: 32,50 incl drankjes en heerlijke dolmades en andere Koerdische gerechtjes.

Geef je op en stuur even een mailtje naar bijonsdelft@gmail.com of bel even met Mira: 0657203159. Je kan je ook met een groep opgeven. Minimaal 8 en maximaal 14 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *