Koken met kruiden inclusief diner.

Op een gezellige besloten locatie met je eigen groepje een heerlijk 3 gangen diner bereiden met kruiden uit de tuin.

Je vindt snel de weg in onze grote stoere keuken. Een gezellige middag gegarandeerd.

Heerlijk de zomer. De kruiden ruiken intens en hoe verleidelijk is het om hier heerlijke gerechten mee te koken. Maar niet alleen in de zomer kan je van de kruiden genieten. Eigenlijk heeft ieder jaargetij zijn verse producten waarmee we heerlijk kunnen kokkerellen.

We gebruiken de kruiden, bloemen en wilde planten van het seizoen 😉
Gezond, kleurrijk en overheerlijk!

Onder het genot van een drankje bereiden we een heerlijke maaltijd. Uiteraard plukken we de benodigde kruiden zoveel mogelijk uit de kruidentuin en zal Mira diverse weetjes delen. Weet je bijvoorbeeld dat maggikruid een uitstekende zoutvervanger is? En heb je ooit gehoord van chocolademunt of aardbeienmunt? Je kan hier de lekkerste toetjes mee bereiden. Natuurlijke smaak en geurstoffen gegarandeerd!! Alle kruiden zijn biologisch en er wordt absoluut niet met bestrijdingsmiddelen in de tuin gewerkt.

Heb je een bepaalde allergie, laat het ons van tevoren weten. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

Na het bereiden van het diner nemen we plaats aan de gezellig gedekte tafel en kunnen we genieten van een heerlijke gezonde maaltijd.

Tijdsduur: 3,5 uur. Van 17:00 tot 20:30 uur.

Aantal personen: minimaal 4 en maximaal 14 personen

prijs: 35 euro (inclusief drankjes)

8 gedachten over “Koken met kruiden inclusief diner.”

 1. Het was super Mira en Michel! Prima gezorgd! We hebben genoten van al het lekkers en de gezelligheid!

  1. Beste Ria, wat leuk dat je enthousiast bent. Het meest handig is wanneer je zelf een groepje van minimaal 6 personen samenstelt. Zeker met kokkerellen, gezellig eten en drinken onder elkaar is met een vrienden of vriendinnengroep vaak het gezelligst.

   Prik met elkaar 2 datums wanneer jullie kunnen en mail of bel die even naar mij door. Wanneer ik van tevoren weet wanneer jullie dit willen gaan organiseren, is er vast en zeker een mogelijkheid.

   Tot snel 🙂
   Groetjes Mira

 2. Echt een hele leuke middag en avond gehad.
  Eerst kregen we een uitleg over de huis-tuin en keukenkruiden door kruidenvrouwtje Mira.
  Hierna nog wat interessante weetjes over bijzondere en aparte kruiden die je voor gerechten kunt gebruiken.
  Na dit alles, en onder het genot van een hapje en een drankje, met z’n allen 2 heerlijke gerechten ,voorzien van allerhande kruiden, bereidt en opgegeten.
  De avond afgesloten met nog een drankje.
  Moet zeggen dat de gastvrouw en de gastheer er een buitengewoon gebeuren van hebben gemaakt en echt een aanrader voor iedereen die houdt van kruiden, lekker eten, een drankje en heel veel gezelligheid!!

 3. Wat een héérlijke plek om te koken, eten, wijn te drinken, te kletsen en natuurlijk te leren over verscheidene kruiden!!

 4. Het was leuk, leerzaam en lekker! Een hele gezellige avond, in een sfeervolle entourage, met een gastvrouw die vol enthousiasme en passie vertelt over haar tuin, en je laat ervaren hoe de verschillende kruiden tot hun recht komen in haar heerlijke gerechten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *