Workshop limoncello (250 ml) en Italiaanse tapasplank maken.

Een heerlijke middag in Italiaanse sferen. 

Kan jij geen genoeg van Italië krijgen? Gedurende deze 3,5 uur durende workshop, voel jij je helemaal op je plek. We gaan zelf limoncello maken, proeven, limoncellotaart eten en een Italiaanse tapasplank maken 🙂

Bij binnenkomst staat er een heerlijk glaasje limoncello en een stukje limoncellotaart voor je klaar. Uiteraard home made.
Wil je het recept weten?? Tijdens de workshop verklap ik hem aan je 😉

Tijdens deze workshop vertel ik van alles over de kruiden die we gaan gebruiken in onze gerechten, over cirtusvruchten en leggen we de basis om zelf  met citroenen limoncello te maken. Die heerlijke Italiaanse likeur.

We gebruiken biologische citroenen en met de pure alcohol van maar liefst 96 % leggen we de ideale basis. Tevens laat ik je zien hoe je je drankje over 3 weken thuis af kan maken. Uiteraard krijg je ook een beschrijving mee waar je het hele verhaal nog eens op je gemak in terug kunt lezen.

Van A tot Z weet jij straks hoe je de lekkerste limoncello zelf maakt 🙂

Zodra de limoncello klaar is gaan we verder met de tapasplank. We maken twee  kleine gerechtjes zelf en er worden wat Italiaanse hapjes op tafel gezet. Zie het niet als een volledige maaltijd, maar als een soort borrelarrangement.

Voor de tapasplan maken 2 gerechtjes zelf . Zo ben je lekker bezig en heb je ook alle tijd voor elkaar.
Je vindt makkelijk de weg in onze ruime open keuken
 Prijs: 39,50 euro pp inclusief een glaasje limoncello, limoncellotaart, Italiaanse hapjes en drankjes, recepten  en natuurlijk je eigen fles limoncello om mee naar huis te nemen.
Tijdsduur: 3,5 uur
Datum open inschrijvingen:
  • Zaterdag 18 januari 2020 van 16:00 tot 19:30 uur.
  • Zondag 15 maart 2020 van 16:00 tot 19:30 uur.
Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of even te bellen met 0657203159.
Wil je je opgeven met je eigen groepje en zelf een datum prikken, dan is dit ook mogelijk. Minimaal 8 en maximaal 14 personen.

 

 

Eén gedachte over “Workshop limoncello (250 ml) en Italiaanse tapasplank maken.”

  1. Was reuze bij jullie en wat top georganiseerd. De gastvrijheid enorm geweldig en echt thuisvoelen bij jullie. En wat leuk leerzaam over Limoncello en alles wat met kruiden te maken heeft. Een top aanrader voor iedereen
    Wij komen weer en staat gepland in november. En wat een leuke verrassing dat ik mijn collega daar zie en deel uitmaakt van de geweldige sfeer en meer dan dat
    Met veel hartelijke groeten.
    Henny Hup, Voorschoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *