Porselein Stippen

Sierlijk en kleurrijk. Hoe mooi wordt jouw bord?

Hoe leuk is het om saai wit porselein of keramiek op te pimpen tot een waar kunstwerk!
 
Samen met Mireille verzorg ik deze gezellige workshop. Haar enthousiasme voor stippen begon al enige tijd terug. Mireille was op zoek naar een nieuwe bezigheid om makkelijk thuis te kunnen beoefenen. Door een gevolgde workshop en het lezen van het boek van Nienke van der Zwan over stippen en stipstijl werd zij erg enthousiast.
Inmiddels diverse gevolgde workshops verder en veel oefenen thuis, heeft zij deze techniek eigen gemaakt. Wil jij ook kennismaken met deze leuke hobby en ervaren hoe leuk stippen en stipstijlen wel niet is, geef je op voor deze gezellige middag. Hopelijk geeft dit ook jou die inspiratie en de basistools om thuis aan de slag te gaan!
Voor alle leeftijden leuk om te doen.

Wat houdt de workshop precies in?

In deze twee-urige workshop krijg je de basisprincipes en tools van de techniek Stippen en Stipstijlen. Je leert hoe je mooie stippen met porseleinverf kan zetten en hoe je met het zetten van mooie ronde stippen van porseleinverf en het gebruik van sjablonen, een simpel wit porselein schaaltje, bordje of ander serviesgoed omtovert tot een hippe kleurrijke creatie.
Het ziet er moeilijker uit dan het is! Het is een simpele techniek die gelukkig iedereen kan leren. Voordat je het weet staat er een mooie kleurrijke stippen creatie van je op tafel!
Na afloop van de workshop mag je uiteraard het opgepimpte kunstwerk meenemen. Hoe leuk is het om dit vrolijke serviesgoed thuis te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld koekjes, bonbons of om als mooi pronkstuk te bewaren in je servieskast of op een ander mooi plekje in je huis. Uiteraard is zo’n vrolijk schaaltje of bordje ook leuk om als persoonlijk kado te geven aan iemand. Wie wordt nou niet blij van een hip opgepimpt schaaltje of bordje!
Voordat je deze creatie thuis kan gebruiken, moet je het wel nog even afbakken thuis. Het voorschrift krijg je uiteraard mee na afloop van de workshop tezamen met je mooie kunstwerk!
Het zou Leuk zijn als je er bij kan zijn!
❤

Wanneer:

  • Vrijdag 21 juni

Van: 14:00 tot 16:00 uur

Prijs: 25,- inclusief:

  • het gebruik van de porselein verf
  • het gebruik van de stipstokjes, verf palletjes, sjablonen, stickers, en ander stipmateriaal.
  • een stuk porselein serviesgoed
  • bak voorschrift
  • hapjes en drankjes.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: bijonsdelft@gmail.com of neem even contact op met Mira: 06-57203159

Vind je het leuk om Mireille haar blog te lezen over de workshop, klik dan op https://wp.me/paEVav-3c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *