Visionboard maken

Wat zijn jouw dromen, doelen en kwaliteiten? Streef jij die al na of zou je graag nog het 1 en ander op de rit willen zetten of van koers willen veranderen?? 

Wil jij je wensen, dromen en doelen op een originele, creatieve en vernieuwende manier neerzetten? Doe dan mee met deze workshop. Je gaat iets moois creëren, Just for you! Even lekker bezig met jezelf en voor jezelf.

Hoe leuk is het om jouw eigen visionboard een mooi plekje te geven in huis. Dan word je regelmatig herinnerd aan jouw doel en ideeën, waar je gelukkig van wordt.

Lenneke Visser gaat samen met jou een visionboard maken waarmee je nieuwe inzichten kan verkrijgen. Een visionboard brengt op een creatieve manier een bijzonder beeld weer waar je staat, waar je gelukkig van wordt en hoe je dit wilt bereiken. Daarnaast is het ook heel leuk om hier mee bezig te zijn. Zij gaat graag samen met jou aan de slag.

Programma:
Tijdens deze 2.5 uur durende workshop gaan we je wensen, intenties, doelen en dromen op een visuele manier neerzetten. Je gaat aan de slag met magazines waarin je geïnspireerd wordt. Het is een moment om voor jezelf iets moois te maken en jezelf te inspireren. Lenneke geeft tips en tools om mee te werken en nieuwe inzichten te creëren.

Laat je inspireren en verrassen door beelden en ervaring. Als je zelf magazines of plaatjes hebt die je graag wilt gebruiken, dat kan altijd. Neem deze gerust mee.

Datum: in overleg van 10:00 tot 12:30 uur.

Prijs: 35 euro incl. Alle materialen, drinken en iets lekkers.

Geef je op door een mailtje te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of neem even contact op met Mira Roosenburg 06-57203159

Met je eigen groepje deelnemen en een datum prikken kan ook. Minimaal 7 en maximaal 14 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *