Bij Ons logo

Canal cleanup Quizz

IMG-20201018-WA0001

Erger jij je ook zo aan al het zwerfvuil in je omgeving? Hoe leuk is het om je verjaardag eens op een andere en nuttige manier te vieren. Alles en iedereen leidt onder de vervuiling en wij gaan daar samen met jullie iets aan doen.

Schrijf je in voor deze leerzame, nuttige maar ook zeker gezellige ochtend of middag. In samenwerking met de Canalcleanup en Canalhopper organiseren we deze cleanup Quizz terwijl we heerlijk op het water bezig zijn.. Hoe ziet dit programma eruit..

Aanvang bij de Hooikade in Delft voor restaurant Huszar. Hier liggen de fluisterboten van de Canalhoppers. Bootjes waar je met 2 volwassene en maximaal 4 kinderen onder de 12 jaar op kan. Er is ook een schipper aan boort die alle mooie en minder mooie (vervuilde) plekjes weet te vinden. Je kan met je ouders of misschien ga je liever met ons op pad.

Met handschoenen, visnetjes en grijphandjes kunnen we de zooi makkelijk uit het water verwijderen.

Onderweg gaan we aan de slag om zoveel mogelijk vuil te verzamelen. Je zal verbaast staan wat je allemaal tegenkomt. Onderweg hebben we leuke vragen en weetjes in de vorm van een quizz. Wie weet de meeste antwoorden en leeft er het meest bewust. Op een leuke manier leer jij heel veel over afval en de impact hiervan.

Lekker met elkaar aan de slag. En voor onze eigen omgeving. Dat is pas stoer!!

Je zal na deze excursie niet meer met dezelfde ogen naar afval kijken. Eigenlijk is het ook heel leuk om vuil op te ruimen. Het is jammer dat het nodig is maar op deze manier kunnen we er het beste van maken en steken we echt de handen uit de mouwen.

Dit is toch net een foto uit een horrorfilm…

We eindigen met het uitsorteren van ons opgehaalde afval. Weet jij wat bij PMD, rest en groenafval hoort?? Wij vertellen je er alles over.

Datum: zondag 20 december van 10:00 tot 12:30 uur of van 13:00 tot 15:30 uur.

Opstap/eind locatie: Hooikade, Delft Voor restaurant Huszar.

Prijs: 59,50 ( 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen onder de 12 jaar) Of Angelique & Mira en maximaal 4 kinderen onder de 12 jaar.

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer