Proeverij: “De smaak van het Zuiden”

Proeverij van 4 wijnen en 4 bijpassende hapjes met Silva’nus Nelis 🙂

Silva’nus Nelis, is al 13 jaar eigenaar van kookstudio en wijnwinkel ‘Smaak van het Zuiden’ in Rijswijk. Zie zijn website:

https://smaakvanhetzuiden.nl/

Toen ik hem een mailtje stuurde met de vraag of ik een keer langs mocht komen met het idee onze handen in 1 te vouwen reageerde hij meteen enthousiast. Zo gezegd zo gedaan :).  We kwamen op het idee om een proeverij te organiseren BijonsDelft met 4 wijnen en 4 bijpassende hapjes.

Silva’nus kan alles vertellen over de wijnen en de hapjes die we gaan serveren. Hij organiseert namelijk diverse cursussen met zelfgeschreven lesmateriaal en laat je kennis maken met de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse/spaanse/Franse en Bulgaarse keuken. 🙂

Zijn winkel heeft een breed assortiment van bijna 300 verschillende wijnen. Hij is gespecialiseerd in wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit Chili, Argentinië en Zuid-Afrika zijn zeker goed vertegenwoordigd. Een groeiend aantal wijnen binnen het assortiment is biologisch en/of biologisch-dynamisch.

Sil vanus houdt van voorproeven in “Het Zuiden”

Heb je zin in een gezellige middag en wil jij kennis maken met ‘De smaak van het Zuiden’. We ontvangen je heel graag BijonsDelft.

Datum: Zondag 26 april van 14:00 tot 16:00 uur

Prijs: 29,50

Wil je met een eigen groep reserveren, dan kan dat ook. Minimaal 14 en maximaal 20 personen. De datum kunnen we in overleg op elkaar af stemmen. Neem even contact op met Mira 0657203159 of mail naar bijonsdelft@gmail.com

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer