Koken met kruiden inclusief lunch

Kruiden lunch

Koken met je eigen biologische kruiden. Dat wil jij toch ook leren.

Eigenlijk heeft ieder jaargetij zijn verse natuurlijke producten waarmee we heerlijk kunnen kokkerellen. We beginnen met een heerlijke vers gemaakte soep die ik alvast voor jullie maak. Als we een ondergrondje hebben vertel ik je van alles over de kruiden die bij het seizoen horen. En daarna gaan we zelf aan de slag. Ik heb wat heerlijke recepten en in onze ruime stoere keuken gaan we met elkaar aan de slag.

Ik vertel je graag van alles over de kruiden. Weet je bijvoorbeeld dat maggikruid een uitstekende zoutvervanger is? En heb je ooit gehoord van chocolademunt of aardbeienmunt? Je kan hier de lekkerste toetjes mee bereiden. Natuurlijke smaak en geurstoffen gegarandeerd!! Zeker weten dat jij na deze workshop de smaak van kruiden te pakken hebt 🙂

Alle kruiden zijn biologisch en er wordt absoluut niet met bestrijdingsmiddelen in de tuin gewerkt. Tijdens deze workshop pluk je je eigen kruiden uit de tuin en koken we met elkaar een gezonde en heerlijke verse lunch.

we hebben een heerlijke keuken om je in uit te leven. Drankje erbij, helemaal leuk. 🙂

Na het bereiden van de lunch nemen we plaats aan de gezellig gedekte tafel en kunnen we met elkaar genieten van een heerlijke gezonde maaltijd. Deze workshop is zeker ook geslaagd met je eigen vriendenclub. Neem even contact met me op in in overleg een datum te prikken wanneer je met je eigen groepje wilt reserveren.

Een zomerse drankje gemaakt van dropplant, dragon en munt. Deze is echt overheerlijk. Succes gegarandeerd.

Data open inschrijvingen:

  • In overleg
  • Of in overleg met een eigen groepje. Minimaal 8 personen.

Duur: 3 uur.

Prijs: 39,50 inclusief lunch, drankjes en recepten.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer