Een heerlijke namiddag in Italiaanse sferen.
Kan jij geen genoeg van Italië krijgen? Gedurende deze 3,5 uur durende workshop, voel jij je helemaal op je plek. We gaan zelf limoncello maken en proeven en hapjes voor een tapasplank maken 🙂

Tijdens deze workshop vertel ik van alles over de kruiden die we gaan gebruiken in onze gerechten, over cirtusvruchten en leggen we de basis om zelf met citroenen limoncello te maken. Die heerlijke Italiaanse likeur.
We gebruiken biologische citroenen en met de pure alcohol van maar liefst 96 % leggen we de ideale basis. Tevens laat ik je zien hoe je je drankje over 3 weken thuis af kan maken. Uiteraard krijg je ook een beschrijving mee waar je het hele verhaal nog eens op je gemak in terug kunt lezen.

Zodra de limoncello klaar is gaan we verder met de tapasplank. We maken twee kleine gerechtjes zelf en er worden wat Italiaanse hapjes op tafel gezet.


Datum open inschrijvingen:
- Zondag 11 juni van 16:00 tot 19:30 uur
Voorproeven mag altijd :)[/caption]
Johan van stadsdeelkantoor Ypenburg. Ook als teamuitje super leuk.
Vandaag met 4 stellen een super leuke en gezellige workshop Limoncello en Italiaanse tapas gedaan. Mira doet het super leuk, is heel enthousiast en gastvrij. Wij hebben een geweldige avond gehad. Echt een aanrader voor een gezellige avond uit met vrienden. Bedankt Mira wij hebben echt genoten!
Groetjes Sabrina
Was reuze bij jullie en wat top georganiseerd. De gastvrijheid enorm geweldig en echt thuisvoelen bij jullie. En wat leuk leerzaam over Limoncello en alles wat met kruiden te maken heeft. Een top aanrader voor iedereen
Wij komen weer en staat gepland in november. En wat een leuke verrassing dat ik mijn collega daar zie en deel uitmaakt van de geweldige sfeer en meer dan dat
Met veel hartelijke groeten.
Henny Hup, Voorschoten