Limoncello maken (250 ml.)

Limoncello maken

Zo puur van smaak. Zelfgemaakte Limoncello 😉

Zonnetje, hapje, drankje, zon, zee en je eigen fles zelfgemaakte limoncello op tafel. Deze zomer kan niet stuk. 😉

Bij binnenkomst staat er een heerlijk glaasje limoncello en een stukje limoncellotaart of limoncello tiramisu voor je klaar. Uiteraard home made.

Tijdens deze workshop vertel ik van alles over kruiden en citrusvruchten en leggen we de basis om zelf  met citroenen limoncello te maken. Die heerlijke Italiaanse likeur.

Limoncello maken is heel simpel. Als je maar weet hoe.

We gebruiken biologische citroenen en met de pure alcohol van maar liefst 96 % leggen we de ideale basis. Tevens laat ik je zien hoe je je drankje over 3 weken thuis af kan maken. Uiteraard is er ook een beschrijving, waar je het hele verhaal nog eens op je gemak in terug kunt lezen. Deze stuur ik na de workshop per mail naar je toe.

Na afloop neem je een potje mee naar huis waar de basis voor de limoncello in zit en een bijpassende fles om je Limoncello uiteindelijk in te bewaren.

Van A tot Z leer ik jou hoe je de lekkerste Limoncello zelf maakt.

Wil je een relaxte middag en lekker bijpraten met elkaar onder het genot van een drankje en hapje, kies dan voor deze workshop!

We hebben een gezellige grote tafel, waar we met elkaar aan kunnen zitten.

Datum: 

  • Zaterdag 17 juni van 14:00 tot 16:00 uur.

Tijdsduur 2 uur en je gaat naar huis met de basis voor een fles limoncello van 250 mililiter 🙂

Prijs 32,50 pp. Inclusief hapjes en drankjes. (Met zelfgemaakte limoncellotaart/of limoncellotiramisu en uiteraard een glaasje limoncello).

Open Inschrijvingen 2023:

Wil je met een eigen groepje een datum prikken, dan is dit zeker mogelijk. Neem even contact op en stuur een mailtje naar bijonsdelft@gmail.com of bel 0657203159. Minimaal 8 en maximaal 20 personen.

 

De pilates club

 

Het team van de operatiekamer in het Reinier de Graaf ziekenhuis

 

Reactie Richard; De jongens vonden het super gezellig. Bedankt voor de gastvrijheid en de foto’s.

Subscribe
Abonneren op
guest
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sylvia klaver
Sylvia klaver
3 jaren geleden

Wat was het weer een heerlijke middag.
Limocello maken met de Pilatus groep.
En de geweldige lunch. Genoten hebben we met zestien vrouwen en giebelen na het gebruik van de reeds eerder gemaakte limocello. Er waren dames die normaal niet drinken dat was te merken. Mira het was ontzettend gezellig en wij bedanken jou daarvóór en zien je weer gauw met een nieuwe workshop. Liefs alle Pilatus dames. Liefs Joke en Sylvia

Karin Löbker
Karin Löbker
3 jaren geleden

Supergezellige workshop! Fijne locatie en Mira is een warme, enthousiaste gastvrouw die veel kan vertellen over kruiden. Heerlijke salade en hapjes gegeten, ik kom zeker nog eens terug!

Monique Löbker
Monique Löbker
3 jaren geleden

Tja wat heb ik nog toe te voegen aan mijn familie…helemaal met hen eens…..vond het super gezellig bij jou👌…kan niet wachten om een slok van mijn limoncello te nemen🤭. Mira…onwijs bedankt voor je gastvrijheid!!!🤗

Cilia Markowski
Cilia Markowski
3 jaren geleden
Antwoord aan  Monique Löbker

Inderdaad ’n hele leuke zussen en schoonzussenmiddag gehad en veel geleerd over kruiden heel gezellig en van alles geproefd… en natuurlijk de limoncello gemaakt 👍👍👍🥂
Dankjewel Mira was top 👍👍
Cilia Markowski

An Lobker
An Lobker
3 jaren geleden
Antwoord aan  Monique Löbker

Het was super leuk, leerzaam, gezellig, lekker met al onze zussen.. We of ik komen zeker terug bij ons Delft..
Mira is een super toffe meid, geweldig enthousiast en wil ons dan ook echt een hele gezellige dag bezorgen.. Bedankt!!

Thea Lobker
Thea Lobker
3 jaren geleden

Wat een TOP middag hebben wij gehad bij Mira
Een ontzettend gezellig mens ben je!
Een heerlijk verzorgde lunch, uitleg over kruiden en daarna nog limoncello maken! Kan niet wachten om het over 3 weken te proeven!
Een leuke verrassings zussendag!
Bedankt Mira!

Anita Löbker
Anita Löbker
3 jaren geleden
Antwoord aan  Thea Lobker

In Den Hoorn was er 2 februari 2019 een activiteit van Cultuurstek “Over de dijk” en die dag heb ik samen met mijn echtgenoot een heerlijk flesje Limoncello bij jou gemaakt. Wat een enthousiasme straal jij uit, Mira! En dat resulteerde dat toen ik een Meidendag ging organiseren gelijk aan jou moest denken. Afgelopen donderdag 19-09-2019 was het dan zover. Wat vonden de meiden het leuk! Gezellig aan de enorme tafel waar we heerlijk van een kruidenlunch met drankjes hebben genoten en veel geleerd hebben over kruiden. En tot slot ook nog een flesje Limoncello hebben gemaakt. Dank je wel… Lees verder »

Ine Kapelle Lobker
Ine Kapelle Lobker
3 jaren geleden
Antwoord aan  Thea Lobker

Het was zeker een leuke middag bij Mira.
Heerlijke citroenthee, een ontzettend lekkere pastasalade met stokbrood en eigengemaakte kruidenboter, en de heerlijke verse tomaten/paprikasoep. De weetjes over de verse kruiden, en niet te vergeten de workshop limoncello maken. Wat een enthousiasme heeft Mira. Een ontzettend leuk idee voor een zusjesdag, net als bij ons. Een aanrader. Bedankt Mira. Gr Ine Kapelle

Anke van Daalen- van der List
Anke van Daalen- van der List
3 jaren geleden

Wat was het gezellig een heel leuke groep .Zalige limoncello taart en uiteraard heerlijke limoncello want daar ging het in deze workshop om. Ik kan niet wachten tot ik over 3 weken mijn eigen gemaakte limoncello kan drinken. Ik ben benieuwd of hij net zo lekker is als bij Mira. Hartstikke bedankt.

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer