Oost-indische kers – Tropaeolum majus

als u de specifieke smaak van O.I.-kers kunt waarderen is het een ultiem kruid. Blad, bloemknop, boem het is allemaal culinair inzetbaar. U kunt uw fantsie dus de vrije loop laten. Bijkomend voordeel is dat O.I.-kers super gezond is.

Oost-Indische kers past goed in de volgende gerechten:

Blad in gemengde salades en bij brood. Bloemknoppen als kappertje. Bloemen als garnering bij tal van gerechten. Zaden in sauzen, soep en salades.

Verzorging: O.I.-kers is 1 jarig, O.I. kers kan dus niet tegen vorst. Ruim voeden en voldoende water geven. Zonnige standplaats maar halfschaduw is ook prima.

Gebruik: Blad, bloemknop en bloem.

Info: Puur Aroma – Kruiden

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer over Kruiden

Neem contact op met Kruidenspecialist Mira