
Kaas & sides proeverij/workshop
Kaas en sides.. Chutney, marmelade, jam, stroop, vruchten, noten etcetera.. Je kan hier de lekkerste combinaties mee maken. Onze inspiratie is in Utrecht ontstaan toen we spontaan een kaasbar binnen stapte. Op een soort lopende band kwamen de lekkerste kaasjes aangevuld met fruit, noten, chocolade en chutneys voorbij. Uiteraard ook met bijbehorende drankjes. Bier, wijn en port doen het uitstekend om de proeverij en smaaksensatie compleet te maken.
BijonsDelft is de plek om dit concept voort te zetten en verder uit te breiden. We starten deze workshop/proeverij met een heerlijk kaasplankje met diverse aanvullingen.
Om onze fietstocht naar Santiago de Compostella volgend jaar extra onder de aandacht te brengen, gebruiken we deze route voor onze kaaskeuze.
We beginnen met een Nederlandse kaas, daarna een Belgische, een Franse en eindigen met een Spaanse.
We vertellen leuke weetjes en gaan zelf aan de slag om de lekkerste chutney of marmelade zelf te maken in onze open en stoere keuken.. Uiteraard met verse en eerlijke ingrediënten.
Datum: in overleg
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: 32,50 incl drankjes en een potje zelfgemaakte Chutney of marmelade