Rondreis highlights Zuid Marokko met woestijn

marokko

Individuele rondreis highlights Zuid Marokko met woestijn.

Naast de Smaken, de geuren en de kleuren van Marrakech en het Atlasgebergte in Marokko https://bijonsdelft.nl/kruiden-reis-marokko/ biedt BijonsDelft in samenwerking met Maroc Travel, ook een rondreis in Zuid Marokko aan. Met auto’s en eigen chauffeur reizen we af naar de woestijn.

Met Omar & Helma op de vakantiebeurs in Utrecht. De eigenaars (man en vrouw) van Maroc Travel.

Ga je met ons mee op avontuur??

Deze Marokko rondreis van precies een week kent veel variatie. Na een eerste avond in magisch Marrakech, de parel van het ‘zuiden’, brengt jouw rondreis Zuid Marokko je nog verder naar het zuiden, voor een overnachting in de woestijn.

Eerst doorkruis je de bergen van de Hoge Atlas langs de oude karavaan-route naar het beroemde Kasbah dorp Aït Benhaddou – nu UNESCO monument. Door de vallei van de 1000 Kasbah’s en een bezoek aan mooie kloven (gorges) kom je in de hoge zandduinen van de Sahara. Hier biedt zich de mogelijkheid aan om een schitterende rit te maken op het schip van de woestijn.

 

We gaan genieten van de zonsondergang en natuurlijk ook de zonsopgang en het is mogelijk om deze nacht onder de sterrenhemel in de woestijn te overnachten. De sterrenhemel is schitterend vanaf deze plek.

Door de bijna woestijn gaat het dan naar de vallei van de Drâa-rivier met meer dan duizend palmbomen. Over twee hoge bergpassen reis je terug naar Marrakech. Hier heb je dan nog tijd om deze koningsstad te ontdekken.

Mich en ik zijn ook van de partij en willen graag met jou deze reis beleven. We vervoeren ons dus met auto’s en eigen chauffeur. Daardoor kunnen we heel makkelijk onze behoeftes op de reis afstemmen.

Wij hebben er zin in. Jij ook?? Mocht je vragen hebben over deze reis, neem even contact op met Mira 06-57203159 of mail even naar bijonsdelft@gmail.com

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer