SPECIAL EVENT voor op locatie

Zin in een gezellige swingende en muzikale middag incl limoncello workshop? Wij wel 🙂

Wat heerlijk om Koko van Djembe Defi te leren kennen. Energiek, muziekaal en staat volop in het leven. Dat blijkt ook wel wanneer je een blik op zijn website werpt. https://www.djembedefi.nl/ Pas trad hij ook nog op bij jawel.. All you need is love.

Lekker los op de trommel. Voor beginners tot en met gevorderden en voor jong en oud. Het samen spelen op de djembé maakt iets los bij veel mensen. Men ontspant zichtbaar en de drukte van alledag maakt plaats voor genieten in het moment. En zodra meerdere mensen zich tegelijk ontspannen, ontstaat er ruimte voor plezier, plezier met elkaar, muzikaal plezier in dit geval. Aan het eind van (en tijdens!) een djembé workshop zien wij altijd veel lachende gezichten. En dat is precies waar passie en plezier elkaar ontmoeten. SAMEN DJEMBÉ = PLEZIER!

We combineren deze swingende workshop met een workshop Limoncello maken.
Dus workshop limoncello maken en daarna swingende djembee workshop. Vanaf 20 personen en prijs slechts 42,50 pp. Duur 2 uur en 15 minuten. Een ieder gaat naar huis met de basis voor 250 ml limoncello. Inclusief limoncellotaart, een glaasje limoncello en een glaasje arancello.