Themamiddag: “To the Moon and back”

IMG-20200807-WA0004

Wist je dat:
… in één jaar de maan 13 keer rond de aarde draait?

Samen met Madeleine de Bruin organiseert BijonsDelft deze bijzondere middag. Wat is nu toch die mysterieuze bol die onze nachten verlicht. De maan heeft een mystieke werking op heel veel mensen en de maan heeft een hele grote aantrekkingskracht op de natuur, de mens en de dieren.

Deze themamiddag staat in het teken van de maan en de invloed die zij heeft op ons dagelijkse leven. Twee keer per jaar behandelt Madeleine een aantal manen en geeft zij informatie waar deze voor staan. Ook geeft zij algemene informatie over de diverse maanfasen zoals de wassende maan of de nieuwe maan.

Ben je geïnteresseerd welke invloed de maan heeft op je dagelijkse leven en waar de verschillende manen voor staan? Wat je beter wel en niet zou kunnen doen bij bijvoorbeeld de wassende maan? Onder welk maanteken je bent geboren en wat dit voor invloed heeft?

Schrijf je in voor deze themamiddag. Aan het einde van de middag is je kennis vergroot, heb je misschien leuke nieuwe contacten gemaakt en krijg je jouw persoonlijke maanteken mee naar huis.

We combineren deze middag met heerlijke en gezonde hapjes, die van toepassing zijn op de maan van dat seizoen. Denk aan bijvoorbeeld de Vlier die hoort bij de bloedmaan. Van haar prachtige bessen maak je de lekkerste hapjes en drankjes. Een mystieke proeverij die helemaal past in het teken van de maan.

Wij zijn heel enthousiast en willen graag onze kennis met jullie delen. Ben jij er ook bij?

Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of bel even met Mira op 06-57203159.

Datum:

Prijs: slechts 32,50 inclusief mystieke proeverij en drankjes.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer