Themalunch: “To the Moon and back”

IMG-20200807-WA0004

Wist je dat:
… in één jaar de maan 13 keer rond de aarde draait?

Samen met Madeleine de Bruin organiseert BijonsDelft deze bijzondere middag. Wat is nu toch die mysterieuze bol die onze nachten verlicht. De maan heeft een mystieke werking op heel veel mensen en de maan heeft een hele grote aantrekkingskracht op de natuur, de mens en de dieren.

Je kan de maan gebruiken voor inzichten, bezinning, vertragen, tot jezelf komen, werken aan jezelf, relaties, studies en nog oneindig veel andere mooie inzichten. De maan is er altijd en ze loopt altijd dezelfde cyclus door elk jaar weer opnieuw tot in het oneindige.

Ben je geïnteresseerd welke invloed de maan heeft op je dagelijkse leven en waar de verschillende manen voor staan? Wat je beter wel en niet zou kunnen doen bij bijvoorbeeld de wassende maan? Wil je weten welke verschillende maanvieringen je kan meemaken elk jaar opnieuw, die bijvoorbeeld de seizoenen heel mooi weergeven en iets doen voor onze
Moeder Aarde?

De eerste maan die we gaan behandelen is de Bloedmaan en deze heeft als thema overleven. Madeleine gaat je uitleggen waar deze maan nog meer voor staat en wat je bijvoorbeeld beter wel of niet zou kunnen doen tijdens deze maan. Ook zal zij kort iets vertellen over de andere 12 manen, zodat je een beetje een idee krijgt wat deze manen doen en betekenen.

We combineren deze middag met heerlijke en gezonde hapjes, die van toepassing zijn op de Bloedmaan. Oa wordt de Vlier gebruikt. Van haar prachtige bessen maak je de lekkerste hapjes en drankjes. Een mystieke proeverij die helemaal past in het teken van deze maan.

Wij zijn heel enthousiast en willen graag onze kennis met jullie delen. Ben jij er ook bij?

Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar bijonsdelft@gmail.com of bel even met Mira op 06-57203159.

Datum:

Prijs: slechts 29,50 inclusief mystieke proeverij en drankjes.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer