Over Ons

Over Bij Ons Delft

Een uniek plekje in Delft! 

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Mira Roosenburg en sinds september 2016 woon ik met mijn vriend en zoon in een schitterende bungalow in Delft, aan de rand van Den Hoorn. Het is een unieke locatie met een grote gezellige tuin, gelegen aan het water De Look.

Ik houd van de natuur en van het werken met natuurproducten. In onze tuin groeien de meest bijzondere kruiden. Wanneer het seizoen het toelaat, pluk ik de verse kruiden uit de tuin en maak ik hier lekkere en gezonde hapjes en drankjes mee. Op ons unieke plekje volg je verschillende workshops, presentaties of proeverijen, eventueel in samenwerking met anderen specialisten, op een vooral gezellige en leerzame wijze. We hebben een zeer gevarieerd programma, neem dus vooral een kijkje op onze website.

De Bij Ons Delft Tuin

In maart 2017 hebben wij zelf de tuin aangelegd. Er zijn diverse gezellige hoekjes gecreëerd en veel kruiden en vlinder lokkende planten geplant. Er wordt absoluut niet met bestrijdingsmiddelen gewerkt en door regelmatig eier- , bananenschillen en koffiedik door de aarde te mengen is er een vruchtbare grond ontstaan.

Op verschillende plekken hangen insectenhotels en we hebben zelfs een egelhuis.

Kom je gewoon een keertje een kijkje nemen? Dan kan ik je er van alles over vertellen.

Een compleet aanbod van de meest uiteenlopende workshops en evenementen. Dat beschrijft de agenda van Bij Ons Delft. Niet alleen in ons prachtig unieke plekje in Delft, maar ook op locatie. Op de website vind je het aanbod en in de agenda vind je alle geplande data. Onze schitterende locatie is ook TE HUUR!

Ik heb mijn passie voor reizen weer opgepakt. Vanaf september 2018 organiseert Met ons Delft 2 x per jaar een avontuurlijke reis van 8 dagen. We gaan met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers op pad en zoeken de gebieden op waar toerisme nog niet is doorgebroken. We gaan kennis maken met de lokale bevolking en nemen een kijkje in hun leven.

Van kruidenworkshops tot kookworkshops en van tuinadvies tot het kopen van biologische kruiden. Mira van Bij ons Delft heeft en doet het allemaal! 

Ben je ook geïnspireerd en wil je zelf op je balkon of in je tuin meer doen met kruiden? Bij Ons Delft heeft een gevarieerd assortiment te koop. Ook kunnen de meest bijzondere vaste planten, heesters en bomen geleverd worden.

ervaringen bij ons delft

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer