Stadswandeling Delft, inclusief lunch

Delft

Ontdek de schitterende stad Delft en laat je wegwijs maken door Dick Stammes. Een geweldige gids die vol zit met kennis en wetenswaardigheden 🙂

Met Dick is het altijd gezellig 🙂

Ga je gezellig mee met deze stadswandeling? We beginnen met een heerlijke lunch BijonsDelft. Soepie, broodjes, salade, drankjes, zelfgebakken koekjes.. Allemaal even lekker. 🥧🥗🥨☕

Daarna op de fiets (geen fiets, geen probleem) naar het prinsenhof in de stad Delft, waar onze wandeling onder begeleiding van Dick Stammes begint 😀😀

Geen vraag is hem te gek.. Dus brandt maar los.. Delft here we come..

Heb je geen fiets? Geen probleem. Met de auto brengen we je dan naar de start van de rondleiding, welke begint in het hartje van de al 750 jaar oude binnenstad van Delft. Je gaat echt terug in de tijd.

Kom je van ver en maak je er een gezellig weekendje delft van? Voor 5 euro huur je op station Delft een fiets voor 24 uur. Vanuit Delft is het ca 10 minuten fietsen naar de locatie BijonsDelft, waar we beginnen met de lunch 🙂

Dick neemt ons gedurende anderhalf uur mee op avontuur. Hij vertelt over de geschiedenis, de verandering en heeft de leukste weetjes paraat.

  • Start locatie: Dijkshoornseweg 177,  Delft
  • Wanneer: In overleg. 
  • Tijdsduur: 3 uur.
  • Prijs: €35 p.p., inclusief lunch, drankjes en stadswandeling met gids Dick Stammes.
Subscribe
Abonneren op
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nico
Nico
5 jaren geleden

Denk jij alles of heel veel leuke feiten te weten over het heden en verleden van Delft? Weet jij waar het stadhuis vroeger voor werd gebruikt? Maak jij volgens je familie en vrienden lekkere lunches? Zoek jij je inspiratie voor woninginrichting in vooral in bladen en op TV? Stap dan in de wonderlijke wereld van “Bij ons in Delft”. Meer dan dat ik op cultureel en gastronomisch gebied aangenaam verrast werd verklap ik niet.
Ontdek het zelf! Ik ga dit met vrienden en vriendinnen zeker nog een keer over doen.

Stephanie
Stephanie
5 jaren geleden

Ik stapte binnen en de gezelligheid en fijne sfeer was direct voelbaar. Wat een geweldige plek om met goed gezelschap te genieten van een heerlijke lunch. Michel en Mira onthalen je hartelijk en doen er alles aan dat het hun gasten aan niks ontbreekt. Dat is top gelukt! Het thema van deze lunch was de plaats Delft, waar gids Dick ons met zijn boeiende verhaal mee naartoe nam. De stad beter leren kennen en veel interessante dingen te weten gekomen. Een bijzonder geslaagde en gezellige middag! When’s next?

Linda Brom
Linda Brom
6 jaren geleden

Zaterdag 27 mei een enorm verrassende middag beleefd met “Bij Ons Delft”. Eerst een heerlijke lunch op een fantastische locatie, het woonhuis annex winkel van Mira en Michel. En daarna op de fiets richting de binnenstad van Delft. Voor mij een thuiswedstrijd omdat ik in deze mooie binnenstad woon. Maar Mira’s oud leraar frans, Dick, heeft veel nieuwe weetjes verteld en hij wist ons op een boeiende wijze bij de “les” te houden. Mira, Michel en Dick, bedankt voor deze gezellige en leerzame middag, Nico en ik hebben ervan genoten! Inmiddels heb ik jullie naam al meerdere keren genoemd:)) Lieve… Lees verder »

Esther
Esther
6 jaren geleden

Mijn eerste themalunch bij “Bij Ons Delft” en gelijk een geslaagde!
Super leuke middag gehad. Lekkere lunch, leuke gids en zeer enthousiaste gastheer en gastvrouw 🙂 ik kijk uit naar de volgende!

Irma
Irma
6 jaren geleden

Wat een super geslaagde middag. Heerlijke lunch en een geweldige stadswandeling met een gids , die werkelijk fantastisch kan vertellen.
Zeker een aanrader
Was ook een gezellige groep!👍🏻👌🏻

Michel
Michel
6 jaren geleden

een beetje vooringenomen natuurlijk, maar wat een leuke middag.
De soep goed gelukt en het weer werkte perfect mee!
Dick, bedankt voor je leerzame wandeling en het delen van je feitenkennis. Mier, snel weer doen!

Beleef het Bij Ons Delft

Workshops en Evenementen

Wat is er te doen Bij Ons Delft

Agenda

een overzicht van alle geplande workshops, evenementen en reizen

ervaringen bij ons delft

IMG-20190913-WA0001

Meer weten over Bij Ons Delft

Workshops, evenementen, themalunches en meer